Tauski julkaisi lehdistötiedotteen – minne kirjoitusvirheet jäivät?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka laulaja Tauski julkaisi uuden levy-yhtiönsä kautta lehdistötiedotteen, jossa oli kymmenittäin kirjoitusvirheitä. Tiedotteesta muodostui varsinainen nettihitti. Nyt Tauski on julkaissut uuden tiedotteen, mutta ilmeisesti ei kirjoittanut sitä tällä kertaa itse.

Tauski julkaisee tänään ensimmäisen singlensä uudelta albumiltaan. Asiasta kerrottiin toimituksille seuraavanlaisella tiedotteella.

TAUSKIN ENSISINGLE UUDELTA ALBUMILTA JULKAISTU: ETSIN KAUNISTA TYTTÖÄ

– ensimmäinen keikka uuden bändin kanssa tänään perjantaina 7.9. Naantalissa

Tauskin ensimmäinen single tulevalta albumilta on nyt julkaistu. Kappale kantaa nimeä Etsin kaunista tyttöä.

Tauski solmi juuri levytys- ja keikkamyyntisopimuksen uuden tiimin kanssa. Uuden albumin tuottaa AXR Music Ile Vainion johdolla. Tauski on tehnyt tähän mennessä pitkälti itse musiikkinsa, mutta Etsin kaunista tyttöä -kappaleen taustalta löytyy turkulaisvoimaa: Sävellys ja sovitus on Toni Nuotion ja sanoitus V.P. Lehdon.

– Itse kappaleessa voi löytää irlantilaista kansanmusiikkia tinapilleineen, mutta sanoituspuolella se on ihan meidän suomalaiseen maisemaan iskevä tarina. Kappale sopii minunlaiselle kulkurille ja jopa tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni, kuittaa Tauski.

Tauskin keikkamyynnin hoitaa jatkossa Ohjelmatoimisto Auraviihde. Tauski on nyt lähdössä uuden bändinsä kanssa kiertueelle. 6-henkisen taustayhtyeen ja Tauskin ensimmäinen esiintyminen on perjantaina 7.9. Naantalin Kaivohuoneella.

– Auraviihteestä urani aikoinaan starttasikin, joten odotan innolla tätä yhteistyötä. Itse keikoilla nähdään kunnon menoa, pääosassa on bilemusiikki ja myös visuaaliseen puoleen on satsattu. Mukana avajaiskeikalla on myös kuumat tanssitytöt unohtamatta näyttävää valoshowta. Olen tehnyt keikkaa myös pienemmillä kokoonpanoilla, mutta nyt on tosi hienoa lähteä suurella combolla kiertämään, kertoo Tauski.