14 hengenpelastajalle potkut Gangnam Style -videon tekemisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin musiikkikappale Gangnam Style niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Kappaleesta on tehty sadoittain parodiavideoita, mutta nyt yhdellä niistä on ollut odottamattomia vaikutuksia. Videon tehneet hengenpelastajat ovat nimittäin saaneet potkut.

Kuva: YouTube

Peräti neljätoista San Gabriel Valleyssä sijaitsevan El Monte Aquatic Centerin hengenpelastajaa sai keskiviikkona lopputilin töistään, koska he poseerasivat Gangnam Style -videolla tanssimassa ja uimassa, NBC4 uutisoi. Hengenpelastajat tekivät hauskan vesihenkisen musiikkivideon, koska he luulivat sen olevan kaikkien mieleen.

Kuva: YouTube

Työnantaja ei kuitenkaan ollut samoilla linjoilla, vaikka erotetut kertoivat tehneensä videon vapaa-ajallaan ja esimerkiksi työajan tauoilla. Potkut sai myös esimies Gabriel Gonzalez, joka kertoi televisiokanavalle työnantajan pitäneen videota asiattomana ja oksettavana.