BB-asukkaan pulma: Kuinka monta desiä on litrassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa tehdään parhaillaan eväitä asukkaille. Leivontavuoroon on määrätty BB-Tea ja BB-Katarina, joita BB-Tomi on määrätty auttamaan. Mies ei kuitenkaan saa osallistua leivontaan muuten kuin ohjeita jakamalla.

Sämpylöiden leipominen ei käynnistynyt kovin hyvin, sillä yksinkertaisimmatkin keittiön toimenpiteet tuntuivat Tealle ja Katarinalle ylitsepääsemättömän vaikeilta. Tomikaan ei ollut sen paremmin kartalla. Kysymyksiä nousi muun muassa ainesosien määristä, sillä esimerkiksi mittayksiköt olivat hakusessa.

– Ai sata grammaa? Eli meidän pitää laittaa näitä pieniä mittoja sata? Eikun sittenkin vaan kymmenen. Kuinka monta desilitraa on litra? Mä vihaan laskemista, Tea laskeskeli.

Kolmikko keksi pian, että litrassa on kymmenen desilitraa. Laskut eivät kuitenkaan loppuneet vielä siihen.

– Neljä plus kolme on seitsemän. Aargh! Nyt me laitetaan kymmenen, niin meillä on 17 siinä. V**tu me ollaan idiootteja, Tea manasi.

– Tätä pitäis laittaa kaksi ruokalisikallista, mut laitetaan vaan yks. Voi muuten tulla liian makeaa. Mieluummin suolainen kuin mauton.

Tomi antoi pian auttavan kätensä ja piti kiinni kulhosta, jonne sämpylätaikina tehtiin. Isoveli huomautti miestä välittömästi sääntörikkomuksesta.