Onko tämä rintava kaunotar tosiaan Katy Perry?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa mallikomistus Robert Ackroydista. Taannoin laulaja vietti intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa, mutta mies jätti laulajan myöhemmin tylysti tekstiviestillä.

Nyt Katy Perry on poseerannut 2012 MTV Video Music Awards -palkintogaalassa näyttävässä asussa, jossa häntä oli tuskin tunnistaa. Asun, hiusten ja meikkien ansiosta Perry näytti hieman toiselta kuin tavallisesti.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kuluneen kesän aikana. Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.