Popkaunotar alastomana kampaajalla – kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillä musiikkilistat pari vuotta sitten valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hän nimittäin julkaisee usein rohkeita kuvia verkossa.

Äskettäin neitokainen yllätti faninsa liimaamalla päähänsä kultaisia nastoja ja sen jälkeen julkaisemalla kuvan itsestään virtsaamassa kadulle. Suck It! -tatuoinnin alahuuleensa äskettäin ottanut poppari on nyt julkaissut Twitterissä valokuvan, jossa hän istuskelee alastomana kampaajan työstettävänä.

Kuva: Twitter

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.