Peitto heilui BB-talossa: Joukon ja Jonnan sängyssä vauhdikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen vauhdikkaat bileet, kun asukkaat saivat juodakseen runsaasti alkoholijuomia ja illan aikana nähtiin myös vierailevia esiintyjiä. Asukkaat olivat vielä neljän aikaan aamuyöllä hereillä ja meno oli sen mukaista.

Miesten makuuhuoneeseen passitetut Jonna A ja Jonna I näyttivät sopeutuneen hyvin makuuhuoneen menoon, sillä Jonna A nukkui yhdessä Markuksen kanssa ja Jonna I näytti puolestaan viihtyvän hyvin Joukon peiton alla. Asukkaiden jutustellessa jälkimmäisen parin peitto alkoi heilua rytmikkäästi, mutta muut eivät sitä huomanneet valojen sammuttamisen vuoksi. Nettikatsojat sen sijaan huomasivat tapahtumat ja ilmeisesti myös asukkaat kuulivat jotain epäilyttävää.

– Jokke hieroo siellä sen klittaa, BB-Tommi heitti epäilynsä ilmoille.

– Enkä hiero! Yritin kyllä äsken, mutta se ei antanut, Jouko vastasi peiton heiluessa edelleen.

Keskustelusta huolimatta peiton liikkeet jatkuivat edelleen suunnilleen Joukon ja Jonnan lantioiden kohdalla. Puhe kääntyi nopeasti toisaalle, mutta sekä Markus että Jouko näyttivät haluavan erityisen läheistä tuttavuutta peittojensa alla olevien naisten kanssa.