Hollywood-tähteä kannattaa nuuhkia: ”Tuoksun aina hyvälle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts nähdään Kerro, kerro kuvastin -elokuvassa, jossa hän näyttelee Lumikki-sadun pahaa kuningatarta. Seuraavaksi hän tähdittää elokuvia August: Osage County ja The Normal Heart, jotka saavat ensi-iltansa tänä vuonna.

Nyt 44-vuotias elokuvatähti paljasti pitävänsä ominaistuoksunsa viettelevänä. Julia Robert tuoksuu nimittäin aina hyvältä, sillä hajuvesien käyttö luo hänelle itsevarman olon. Kaunotar ei kuitenkaan läträä hajuvettä liikaa, sillä vain muutama suihkaus saa hänet nauttimaan olostaan.

– Tykkään tuoksua hyvältä. Hajuvettä ei pidä olla liikaa. Laitan sitä vain muutaman suihkauksen, jotta ympärilläni olevat ihmiset haistavat läsnäoloni, Julia Roberts kertoi Britannian Hello!-lehdelle.

Julia Roberts kiinnitettiin vuonna 2009 Lancome-kosmetiikkayrityksen mainoskasvoksi. Hänet onkin nähty kyseisen merkin lukuisissa mallikuvissa muun muuassa markkinoimassa uusimpia hajuvesiä ja voiteita.

Hittielokuva Pretty Womanin jälkeen supertähdeksi nousseen Julia Robertsin mieshistoriaan lukeutuu monia näyttelijäkomistuksia. Muun muuassa Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Matthew Perry ja Benjamin Bratt ovat viihtyneet kaunottaren seurassa. Nykyisen aviomiehensä Daniel Moderin hän tapasi The Mexican -elokuvan kuvauksissa vuonna 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta: kaksoset Hazel ja Phinnaeus sekä Henry-poika.