Kristen Stewart palasi julkisuuteen – tältä näyttää eron jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Kristen Stewart on sittemmin yrittänyt tehdä kaikkensa, jotta hänen petetty poikaystävänsä palaisin takaisin näyttelijättären luokse.

Nyt Kristen Stewart on palannut töihin ja kuvattu ensimmäisessä virallisesta esiintymisessään eronsa jälkeen. Neitokainen tapasi faneja ja jakoi nimikirjoituksia Matkalla-elokuvansa juhlissa Toronton elokuvafestivaaleilla.

Kirsten Stewart vahvisti lehdistötiedotteessaan pettäneensä rakastaan Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähtiin 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä.

Stewart sai sittemmin potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan suunnitteilla olevasta jatko-osasta. Huhujen mukaan Kristen on lähetellyt viime viikkojen aikana entiselle poikaystävälleen lukuisia rakkausviestejä. Stewart on myöntänyt tehdeensä elämänsä pahimman virheen pettämällä elämänsä rakkautta, Robert Pattinsonia.