Hups, näyttelijättären paidasta näkyi läpi salamavaloissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hittisarja Saturday Night Livesta tuttu Amy Poehler on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran näyttelijänä, tuottajana ja koomikkona. Hän on esiintynyt kymmenissä elokuvissa, kuten muun muuassa Mean Girls -teinileffassa.

Nyt 40-vuotias Amy Poehler kuvattiin Los Angelesin lentokentällä läpinäkyvään paitaan pukeutuneena. Vaalea kaunokainen kiinnitti paparazzien huomion, sillä hänen mustat rintaliivit kuulsivat läpi naisen paidasta. Avioeroprosessia parhaillaan läpikäyvä Poehler on hehkeä ilmestys ilman meikkiäkin.

Amy Poehler meni vuonna 2003 naimisiin kanadalaisen koomikon Will Arnettin kanssa. Pariskunta kertoi vasta hiljattain eroavansa yhdeksän vuoden suhteen jälkeen. Heillä on kaksi lasta, Archibald William ja Abel James. Amy Poehler on saanut palkintoja muun muuassa The Comedy ja MTV Movie -palkintogaaloissa.