Emma Watson on internetin vaarallisin julkkistähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen.

22-vuotias tähti on saanut tahtomattaan kyseenalaista mainetta, kun tietokonevirusten ja haittaohjelmien torjuntaan keskittyvä McAfee-yhtiö on nimennyt Watsonin ”vaarallisimmaksi” internet-julkkikseksi. Internetin haittasivustot nimittäin huijaavat ihmisiä lataamaan vaarallista ohjelmistoa tietokoneilleen eniten juuri Emma Watsonin nimellä.

Muita viruksia ja haittaohjelmia levittävien sivustojen keskuudessa suosittuja ”julkkissyöttejä” ovat esimerkiksi Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez ja Halle Berry. Talk show -juontaja Jimmy Kimmel on ainoa miespuolinen tähti, joka on päässyt kyseenalaisella listalla 20 suosituimman nimen joukkoon.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.