Miehet heittivät liikaa löylyä yleisessä saunassa – kahdelle varoitus Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiskansallinen saunominen voi joskus olla herkkä laji, varsinkin kun on kyse yleisten saunojen löylynheiton määrästä. Sopivista löylyistä tulee joskus myös hieman kiistaa, mutta asiat kuitenkin kyetään sopimaan yleensä sanallisesti.

Tampereella tilanne on nyt ollut hieman toinen, kun maankuulu Rajaportin yleinen sauna on joutunut jakamaan saunojilleen kirjallisia varoituksia. Kaksi miestä piinasi nimittäin muita saunojia sopivuuden rajat ylittävällä löylynheitolla, eikä tilannetta saatu korjattua keskustelemalla, Moro-lehti uutisoi.

Lopulta muiden saunojien valitukset johtivat siihen, että saunojille annettiin julkinen kirjallinen varoitus ja heitä uhattiin myös porttikiellolla.

– Lukuisten muilta asiakkailta tulleiden valitusten johdosta annetaan tänään X:lle ja X:lle varoitus epäasiallisesta ja muiden asiakkaiden saunanautintoa häiritsevästä käyttäytymisestä Rajaportin saunalla, saunan seinällä julkaistussa varoituksessa todettiin.