HIM-yhtyeen uusi single vuoti YouTubeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maamme menestyneimpiin yhtyeisiin niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla lukeutuva HIM juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista olemassa oloaan julkaisemalla 26. lokakuuta kokoelman XX – Two Decades of Love Metal.

Juhlakokoelma sisältää yhden uuden kappaleen, Strange World, joka ilmestyi viime torstaina YouTubeen, kaksi viikkoa ennen suunniteltua julkaisua. Single on saatavilla download-kaupoista tänään.

HIM työstää parhaillaan uutta, talvella 2013 julkaistavaa studioalbumia. Kiertueilla ja festivaaleilla HIM nähdään kevään, kesän ja syksyn 2013 aikana. Tämän vuoden lopussa yhtye esiintyy legendaarisilla Helldone Festivaaleilla neljänä iltana peräkkäin. Festivaali tiedottaa tarkemmin lippujen myyntiintulosta ja aikatauluista lähiaikoina.