Tästä kaunottaresta tuli BB-talon prinsessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi tänään kauden toisen viikkotehtävän suorittaminen. Tehtävän alussa selvisivät myös asukkaiden uudet roolit. Tomi sai kunnian tulla kruunatuksi kuninkaaksi, jota sekä hänen hovinsa että ulos tehtäväalueelle passitetut alamaiset joutuvat palvelemaan.

Prinsessaksi kruunattiin Janita, joka oli silminnähden tyytyväinen yllättävään käänteeseen. 19-vuotias hihkuikin innoissaan kuullessaan, että hänen tulisi prinsessana ainoastaan näyttää kauniilta. Tuore kuningas oli hänkin hyvillään tilanteesta, vaikka häntä huoletti ulkona olevien kohtalo.

– Mä luulin että siellä alkoi sataa jo vettä, lunta ja räntää. Mä en ole koskaan ollut kuningas, mut nyt mä oon kunkku, Tomi ilakoi.

– On kiva olla tässä tilanteessa joskus. Ei ole mahdoton tehtävä, mutta pitkä matka, Tommi totesi.

Asukkaat naureskelivat ensin tilanteelle, mutta hymy hyytyi, kun osa asukkaista passitettiin ulos tehtäväalueelle yhdessä lampaiden kanssa. Sisään saivat jäädä hovin jäsenet, eli myös hovineidot Iida ja Jonna A. Ritareiksi lyötiin puolestaan Markus, Jouko ja Tommi. Tehtäväalueella alamaisten tunnelmat eivät olleet kovin korkealla.

– Meidän vaatteet haisevat nyt aivan savulle, kun me mennään takaisin, Anne pohti nuotion äärellä.