Jennifer Nicole Lee pukeutui roiskeläppään – minihame vesirajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut maailman seuratuimmaksi fitness-tähdeksi.

Nyt fitness-kaunotar on bongattu shoppailemassa muun muassa kukkia erittäin lyhyeen minihameeseen. Yllään hänellä oli Miami Dolphinsin fanipaita, ja sillä neitokainen kannusti kotijoukkuettaan NFL-kauden avausottelussa.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.