Ärtymys kasvaa BB-talossa: Katarinan mokasta ”vanhuksille” rangaistus

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jako nuoriin ja vanhoihin asukkaisiin on tullut päivä päivältä selvemmäksi, ja Isoveli tekee parhaillaan parhaansa asukkaiden välisen kitkan kasvattamiseksi. Eilen illalla talon vanhukset Irina, Teija ja Anne saivat rangaistuksen Katarinan virheen takia.

– Katarina laittoi rannekkeen nilkkaansa, joten me kolme joudumme nyt kärsimään sinun aiheuttamasi rangaistuksen. Me menetämme tyynymme ja joudumme vaihtamaan nukkumispaikkamme. Rangaistus on voimassa toistaiseksi. Nyt ei ole tyynyä eikä juttuseuraa, Teija vaahtosi.

– Pahoittelen, Katarina totesi.

– Mä en ainakaan vaihda yhtään sa**anan lakanaa v**tu! Mä en halua enää nähdä yhtään ainoaa sääntörikkomusta, Teija huusi.

– Mitä v**tua sä täällä huudat? Mene päiväkirjahuoneeseen purkamaan tuntojasi, Iida ojensi huutavaa Teijaa.

Pian Isoveli kutsui kaikki vanhukset päiväkirjahuoneeseen.