Keira Knightley häpeää – ei oppinut tanssiaskeleita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvakaunotar Keira Knightley nousi menestykseen varsin nuorena, sillä hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä. Näyttelijätär on paljastunut haastatteluissa perfektionistiseksi luonteeksi, ja hän kertoikin äskettäin kärsivänsä ammatillisesta epävarmuudesta.

27-vuotias tähti nähdään seuraavaksi Anna Karenina -epookkidraaman pääosassa, ja nyt hän onkin avautunut elokuvan kuvauksista. Keira kertoi Bang Showbiz -sivustolle saaneensa miltei harmaita hiuksia roolihahmonsa tanssiaskeleista. Neitokainen ei häpeäkseen oppinut niitä millään, kun taas vastanäyttelijä Aaron Taylor-Johnson loisti perinnetanssien askelkuvioissa.

– Olen yleensä hyvä oppimaan asioita, ja nyt tämä juttu olikin minulle mahdotonta. Aaron oppi tanssin tuosta vain viidessä sekunnissa. Minulla se kesti kauan, kertoo Keira Knightley haastattelussa.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.