Mitä ihmettä? Lady Gaga biletti rintavassa hääpuvussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistautunut uuden ARTPOP-levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt poseerata muun muuassa rohkeissa lehtikuvissa.

Eilen illalla Lady Gaga pääsi nautiskelemaan Lontoon yöelämästä, ja bileillan päätteeksi hänet kuvattiin merkillisessä juhla-asussa. Poptähti nimittäin poistui lontoolaiselta The Arts Clubilta sonnustautuneena valkoiseen hääpukuun, jonka rintamus oli erityisen paljastava.

Twitter-palvelun kuningattareksi kymmenillä miljoonilla seuraajillaan valittu Lady Gaga nähtiin aiemmin tällä viikolla Suomen Hartwall-areenalla kiertueensa merkeissä. Laulajatähti osoitti olevansa yksi maailman kirkkaimmista artisteista upealla show’llaan. Lady Gaga rakastaa fanejaan, ja koskettavaa kommunikointia ihailijoiden kanssa nähtiinkin Suomen keikkojen aikana.