Nicole Coco Austinin mekko vesirajassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Yhdysvalloissa vietettiin äskettäin työläisille omistettua Labor Day -juhlapyhää. Uhkea povipommi oli kyseisen päivän kunniaksi juhlatunnelmissa Las Vegasissa miehensä Ice-T:n ja siskonsa kanssa. Coco julkaisi juhlista Twitter-blogissaan otoksia, jotka paljastavat neidon pukeutuneen bileisiin tapansa mukaisesti antoisassa mekossa. Pinkki asu tuo tarjottimelle blondin kuuluisat rinnat, jotka nähdään usein pääosassa samantyylisissä otoksissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.