Paris Jackson haluaa näyttelijäksi – perhe vastustaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin 14-vuotias tytär Paris Jackson sai taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Isänsä jalanjäljissä supertähteyteen tähtäävä Paris nähdään Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa, jonka tuotosta merkittävä osa menee hyväntekeväisyyteen.

Nyt popin kuninkaan tytär on avautunut Glamour-lehdelle näyttelijän uraansa koskevista haaveista. Neitokainen kertoo kohdanneensa asiasta paljon vastustusta perheensä taholta. Hänen popparitätinsä Janet Jacksonin muistetaan aiemmin sanoneen julkisuudessa, että Paris on liian nuori siirtymään viihdemaailmaan.

Rokahtavaan tyyliin mieltynyt teini haluaa kuitenkin määrätietoisesti siirtyä pois isänsä varjosta, ja todistaa olevansa lahjakas omin neuvoin. Onnekseen suomalaista Reckless Love -yhtyettä fanittava neito on saanut myös tukea lähipiiristään. 56-vuotias, laulajanuraakin 1980-luvulla koettanut, La Toya -täti pitää nimittäin tyttöä potentiaalisena kuumana julkkiksena.

– Monet ihmiset eivät halua minun tekevän sitä, mutta La Toya -täti uskoo minuun. Hän kuuli minun soittavan vähän kitaraa ja laulavan, ja alkoi taputtamaan innoissaan. Hän todella rohkaisee minua, se on mahtavaa, kertoo Paris Jackson haastattelussa.

Paris Jackson teki äskettäin haastattelun Oprah Winfreyn kanssa. Nuori neitokainen kertoi muun muuassa kohdanneensa koulukiusaamista, kun hän siirtyi kotiopetuksesta tavalliseen oppilaitokseen. Paris Jackson kertoi joutuneensa kiusatuksi myös internetin välityksellä. Julkkistytär kertoi olevansa hyvin tarkka kavereidensa suhteen, sillä hän on huomannut monien yrittävän hyötyä hänen ystävyydestään.