Simon Cowell raivostui televisiokanavalle: ”Likaista peliä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Simon Cowell on raivoissaan NBC-televisiokanavalle. Kanava nimittäin aikoo lähettää The Voice -ohjelmansa uuden jakson samaan aikaan, kun Fox-kanava esittää Simon Cowellin luotsaaman samanhenkisen X Factor -sarjan tuoreimman kauden ensimmäisen jakson.

Viihdemogulin mukaan NBC kääntyy omia katsojiaan vastaan pakottaessaan heidät valitsemaan Christina Aguileran tuomaroiman The Voicen ja Britney Spearsin tuomaroiman X Factorin väliltä. Cowell lisää myös, ettei Britney tule arvostamaan laulajan kilpailijana pidetyn Aguileran ”varastaessa” hänen tähtihetkeään.

– Se on vain likaista peliä. He tekevät tämän vain siksi, että eivät halua ihmisten näkevän X Factoria. He ovat kuulleet miten hyvä se on. He eivät halua yleisönsä näkevän Britney Spearsia eivätkä he halua yleisönsä näkevän Demi Lovatoa, Cowell jyrähti TMZ-verkkosivun haastattelussa.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.