Poliisi vahvisti: Televisiotähti kaahasi kännissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

MTV-kanavan Laguna Beach: The Real Oran County -realitysarjaa esitettiin vuosina 2004 – 2006. Ohjelman myötä muun muuassa julkkiskaunottaret Lauren Conrad ja Kristin Cavallari nousivat seuratuiksi naistähdiksi. Sarjassa seurattiin nuorten elämää Kalifornian Orange Countyssa.

Nyt eräs ohjelman tähdistä on pidätetty rattijuopumuksesta epäiltynä. Realitykomistus Talan Torriero joutui nimittäin poliisiauton takapenkille käsiraudoissa, koska hän ajoi autoa humalassa Laguna Beachin tieliikenteessä.

– Talan on poliisilaitoksella rattijuopumuksesta epäiltynä. Hänen verensä alkoholipitoisuus oli sallittua suurempi, poliisin edustaja kertoi Radar Online -sivustolle.

Mies jäi kiinni humalassa ajosta, kun poliisi kiinnitti huomiota hänen huolimattomaan ajotyyliinsä. Talan Torriero oli kääntynyt risteyksestä vasemmalle liikennesääntöjen vastaisesti. Poliisi pysäytti realitytähden ja teki hänelle raittiustestejä. Virkavalta päätti puhalluttaa miehen, koska hän haisi voimakkaasti alkoholilta.

Laguna Beach -sarja menestyi hyvin, joten siitä tehtiin Lauren Conradin tähdittämä jatkosarja The Hills. Laguna Beachiä kuvattiin kolmen tuotantokauden ajan. Sarjassa nähtiin muun muuassa Stephen Colletti, Talan Torreiro, Lo Bosworth ja Tessa Keller. Sarja on saanut IMDb-palvelussa arvostelut 4/10.