Brad Pitt ei voi elää ilman asettaan: ”Se on jo DNA:ssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he sinetöi suhdettaan. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Nyt näyttelijäkomistuksen kerrotaan piilottaneen aseen omaan kotiinsa perheensä suojelemiseksi. Miehen mukaan aseen omistaminen saa hänen olonsa tuntumaan turvallisemmalta. Pittin mielestä hänellä on myös oikeus omistaa ase, koska hän on amerikkalainen.

– Amerikka on maa, joka on perustettu ase kädessä. Se on meillä jo DNA:ssa. On todella outoa, mutta minusta tuntuu paremmalta omistaa ase. Oli se oikein tai ei, ajattelen niin, kertoo Brad Pitt Daily Mail -sivustolle.

Mies kertoi saaneensa ensimmäisen aseen käsiinsä jo kuusivuotiaana. Pittin mukaan aseita ei kannata pelätä, sillä tulihan hänestäkin silti vastuuntuntoinen aikuinen. Nähtäväksi jää, opettaako näyttelijä aseen käyttöä myös kasvuikäiselle lapsikatraalleen.

Tulevat häät jännittävät tuskin ainakaan Angelina Jolieta, sillä nainen sanoo jo kolmannen kerran tahdon. Hän oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa. Lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa aikoinaan heilastellut Brad Pitt solmi avioliiton Jennifer Anistonin kanssa, joka päättyi surullisen kuuluisasti pettämiskohuun. Liitto kariutui, kun mies tapasi tämänhetkisen avopuolisonsa Jolien yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.