Jahmene Douglas on uusi X Factor -sensaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulu- ja esiintymiskilpailuissa kuten Idols ja X Factor nähdään laulajakokeilaita laidasta laitaan. Joidenkin itsetunto on turhan korkealla heikkoihin laulutaitoihin nähden, toiset taas jännittävät aivan turhaan.

Kuva: YouTube

21-vuotias supermarketissa työskentelevä Jahmene Douglas onnistui yllättämään niin tuomarit kuin yleisönkin brittien X Factor UK -ohjelmassa. Moni tuskin osasi odottaa millainen ääni ujon ja hermostuneen oloisesta miehestä pääsikään, kun hän sai käteensä mikrofonin ja häntä pyydettiin esittelemään maailmalle laulutaitojaan.

– Tuttuni tietävät minun olevan jatkuvasti hermostunut, Jahmene toteaa X Factor -juontajalle.

Hermostuneisuudelle ei tosin ole syytä ainakaan miehen laulukykyjen puolesta. Miehen laulu näyttää sulattavan tuomaristossa istuvan Pussycat Dolls -tähden Nicole Scherzingerin sydämen täysin – ja hän tuskin on ainoa.

– Tiedätkö mitä? Olet uskomaton. Jahmene, sinulla on ”X Factoria”. Tätä me etsimme ja uskon että tähti on syntynyt, tuomari Louis Walsh ylistää.