Pariskunnalla tappavan vaarallinen lemmikki – vapaana asunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti ammatteja, jotka lukeutuvat maailman vaarallisimpiin. Kerroimme taannoin Australiassa Noosan kaupungin liepeillä työskentelevästä eläintenhoitajasta, jolla on toivottavasti henkivakuutus kunnossa. Hän nimittäin hoitaa Looa-nimistä gepardia.

Kuva: Stara

Nyt Britanniassa uutisoidaan eteläafrikkalaisesta eläkeläispariskunnasta, joka asuu nelivuotiaan Angelina-nimisen gepardin kanssa sulassa sovussa. Magda ja Japie Pienaarin asunnossa Angelina liikkuu täysin vapaana ja pääsee sekä nukkumaan sohvalla että syömään suoraan pöydältä. Lisäksi sillä on muita eläintovereita, kuten koira ja kissa. Erikoinen lemmikki päätyi aikoinaan pariskunnalle, kun sen poikue myytiin huutokaupassa. Katso kuvat julkkisgepardista tästä.