80-luvun supertähti Sandra tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla maailman suosituimpien poptähtien joukkoon noussut saksalainen Sandra tekee paluun. Tähän mennessä yli 30 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt laulaja julkaisee uuden Stay In Touch -albuminsa 26. lokakuuta.

Sandra on julkaissut urallaan yhdeksän studiolevyä ja 28 singleä. Uuden levyn tuottajina toimivat Blank & Jones ja säveltäjinä muun muassa Jens Gad ja Hubert Kah. Kah toimi Sandran taustatukena jo 80-luvun menestyslevyillä. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Infinite Kiss julkaistaan lokakuussa.

Supertähti itse kertoo uuden levynsä muistuttavan ensimmäistä albumiaan, joka on ollut myös hänen uransa menestynein. Sandran tunnetuimpia jättihittejä ovat esimerkiksi Maria Magdalena, In The Heat Of The Night ja Heartbeat.