Rajansa kaikella: Simon Cowell sai hermoromahduksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Nyt suorasukaisen Cowellin kerrotaan saaneen hermoromahduksen liiasta työnteosta. Monitoimimies joutuu työnsä vuoksi lentämään jatkuvasti Yhdysvaltojen ja Britannian väliä, mikä stressaa miestä. Hänen täytyikin aiemmin kesällä ottaa aikaa X Factor -kilpailun koelauluista, koska hänen elämäntyylinsä oli tehdä miehestä tämän omien sanojen mukaan ”oudon vampyyrin”.

Sweet Revenge -elämäkerran uusimmassa painoksessa kirjoittaja Tom Bower kertoo Cowellin uskoutuneen ystävälleen ja X Factor -kollegalleen Louis Walshille. Viihdemoguli aikoi vähentää pillereiden syöntiä ja tupakointiaan, koska halusi päästä parempaan kuntoon. 52-vuotias haluaakin päästä samaan mielentilaan, jossa hän oli vuosia sitten.

– Haluan epätoivoisesti rauhaa. Janoan normaaliutta. Minun täytyy työstää nämä demonit pois itsestäni, kertoi Simon Cowell elämäkerrassa Female First -sivuston mukaan.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.