Kris Jenner paljasti bikinivartalonsa lehdessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Nyt 56-vuotias neitokainen on lähtenyt seuraamaan tytärtensä jalanjälkiä ja poseeraa New Idea -lehden kannessa pelkässä bikiniasussa. Punaisiin bikineihin ja mustaan saronkiin verhoutunut realitymamma näyttää otoksessa huimasti ikäistään nuoremmalta. Häpeilemätön julkkisäiti ei kuitenkaan ole kroppaansa täysin tyytyväinen, sillä hän kertoi äskettäin realityohjelmansa jaksossa haluavansa uudet rintaimplantit.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.