Näissäkin asennoissa ihminen kykenee nukkumaan

Lifestyle · Neea Jokinen

Jotkut ihmiset pystyvät nukkumaan mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja ympäristöissä. Monet eivät pysty nukkumaan esimerkiksi autossa, kun taas toiset voivat vetää sikeitä lähes missä tahansa kovasta metelistä huolimatta.

Kuva: Oddee.com

Nyt Oddee-sivusto on koonnut yhteen verkossa julkaistuja kuvia, joissa nähdään hauskoja uniasentoja. Otoksissa nähdään, kuinka ihmiset nukkuvan erikoisissa asennoissa muun muuassa keskellä katua. Eräässä kuvassa henkilö on nukahtanut märälle tielle omituiseen konttausasentoon. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuvasarjassa nähdään myös väsyneitä lapsia, jotka ovat vaipuneet unten maille muun muuassa kesken ruokahetken. Eräs tyttölapsi ei jaksanut pysyä hereillä wc-reissunsa aikana, joten hän nukahti pöntön päälle hauskaan asentoon. Otoksissa nähdään myös varsin notkea poikalapsi, joka nukkuu raajat levällään.