Fanit pettyivät: Robert Pattinson ei halua naista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonat Twilight-fanit potevat edelleen järkytyksen tunteita, kun Hollywoodin unelmparien joukkoon lukeutuneet Robert Pattinson ja Kristen Stewart erosivat pettämisskandaalin takia. Vampyyrielokuvien päätähtien suhde päättyi, kun Stewart petti avopuolisoaan varatun elokuvaohjaajan kanssa.

Robert Pattinson onkin nykyään viihdemaailman halutuin sinkkumies. Naiset voivat kuitenkin unohtaa näyttelijäkomistuksen liehittelyn, sillä Pattinson ei ole valmis seurustelusuhteeseen. Brittitähden kerrotaan keskittyvän täysillä työntekoon selättääkseen sydänsurunsa.

– Rob ei halua deittailla kenenkään kanssa. Hän antaa kaikkensa työntekoon, jotta tämä

Kirsten Stewart on ollut julkisuudessa ainoastaan kerran skandaalin jälkeen, kun tämä hiljattain myönsi julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Robert Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.