Blake Lively ei kuntoile lainkaan: ”Voin syödä mitä haluan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijät Ryan Reynolds ja Blake Lively rakastuivat toisiinsa The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa noin vuosi sitten. Pariskunta on pitänyt yksityiselämänsä piilossa julkisuuden valokeilasta, mutta aiemmin tässä kuussa heidän hääseremoniansa tuli julki.

Vain muutama päivä sitten avioitunut Blake Lively kerää usein kateellisia ja ihailevia katseita ohikulkijoilta pituudensa ja hoikan vartalonsa vuoksi. Nyt 25-vuotias kaunotar paljasti, ettei hän tee mitään kroppansa eteen. Lively nimittäin syö mitä haluaa, eikä kuntoile lainkaan.

– Toivoisin, että voisin valehdella, mutta en kuntoile lainkaan. Haluan mieluummin selluliittiä, hyvää ruokaa ja kokeilla jokaista jäätelölajiketta, Blake Lively kertoi Allure-lehdelle.

Vaimo-nimikettä nykyään kantava Gossip Girl -tähti ei kerää vartaloonsa lisäkiloja alkoholilla. Neitokainen nimittäin välttelee päihteitä, eikä pidä biletysilloista yökerhoissa. Livelyn mukaan hän ei ole koskaan käyttänyt huumeita.

Ryan Reynolds on ollut aiemmin naimisissa elokuvatähti Scarlett Johanssonin kanssa. He olivat aviossa kahden vuoden ajan. Blake Livelylle avioliitto on ensimmäinen. Neitokainen seurusteli taannoin Leonardo DiCaprion kanssa, mutta suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Lively on seurustellut myös Gossip Girl -vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa.