Britney Spears kielsi alkoholin X Factor -kuvauksista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spearsin kerrotaan olevan parhaillaan kuntokuurilla, jotta hän on timmissä kunnossa televisio-ohjelmaa varten.

Nyt neitokainen on uusimpien raporttien mukaan kieltänyt kaikki alkoholijuomat X Factor -kilpailun takahuoneesta. Rappiollakin taannoin käväissyt poppari ei nimittäin halua joutua houkutukseen pullojen vuoksi. Britney onkin käskenyt avustajiaan tyhjentämään minibaarin ja ohjeistanut, ettei viiniä saa tarjoilla ihmisille hänen läsnäollessaan.

– Erittäin tärkeää. Me pyydämme minibaarin tyhjennystä kaikesta alkoholista. Ei lahjoja, joissa on viiniä tai muita alkoholijuomia, kertoi Britneyn edustaja Us Weekly -lehden mukaan tiedotteessaan.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.