51-vuotias Carol Vorderman ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on kiinnitetty viime aikoina enemmän huomiota julkkismaailman ”puumanaisiin”. Lukuisat jo hieman ikääntyneet naistähdet ovat paparazzien suosikkeja muun muuassa treenattujen bikinivartaloidensa vuoksi. Yksi heistä on brittiläinen televisiotähti Carol Vorderman.

Nyt 51-vuotias naisjuontaja käänsi katseita tiimalasivartalollaan Lontoossa. Carol Vorderman esitteli huikeaa vartaloaan tiukassa Victoria Beckhamin suunnittelemassa mekossa, joka myötäili kaunottaren vartaloa. Kurvikas televisiotähti näyttää huomattavasti ikäistään nuoremmalta.

Kuva: Splash

Brittiläinen mediapersoona Carol Vorderman sai viime vuonna ylistystä kotimaansa opiskelijoiden tekemän äänestyksen merkeissä. Student Beans -järjestö nimittäin selvitti, että Vorderman lukeutuu opiskelijoiden ”salaisiin seksisymboleihin”. Naisella on kaksi lasta entisen aviomiehensä Patrick Kingin kanssa.