Hayden Panettieren selluliittipeppu päätyi lehteen: ”Aloin vihaamaan itseäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Viime kuukausina kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä miessuhteidensa merkeissä.

Nyt 23-vuotias Hayden Panettiere paljasti järkyttyneensä teininä, kun hän näki lehdessä kuvan takamuksestaan. Lehti oli nimittäin kirjoittanut neitokaisen takamuksen kohdalle selluliitti-tekstin, joka sai Panettieren pois tolaltaan. Kaunottaren mukaan selluliitti-haukun jälkeen hän alkoi vihaamaan vartaloaan ja ulkonäköään.

– Tunsin oloni nöyryytetyksi. Selluliittikuva sai minut vihaamaan itseäni pitkäksi aikaa. Olen tajunnut vasta vanhempana, että sisäinen kauneus ja silmien hehku ovat viehettävimpiä asioita, Hayden Panettiere kertoi Women’s Health -lehdelle.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi taannoin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta. Nykyään hän viihtyy NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa.