Rangaistus BB-talon naisille – Tea raivostui toden teolla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat saaneet jälleen rangaistuksen. Rangaistus langetettiin, koska Tommi oli huomaamattaan hukannut rannekkeensa. Tommi selvisi ilman rangaistusta, sillä rangaistus kohdistettiin ainoastaan naisiin.

– Ranneketta pidetään kaikissa muissa paikoissa paitsi märissä, Tommi ohjeisti ensin.

– Sitten rangaistus. Edellinen rangaistus kumotaan, eli te saatte tyynyt. Kaikki meikit lähtevät kuitenkin pois tytöiltä. Ei hajuvesiä, mutta meikit, Tommi kertoi.

Rangaistus kohdistui erityisesti nuorempiin naisasukkaisiin, jotka meikkaavat runsaasti. Kaiken lisäksi naiset olivat parhaillaan valmistautumassa illan suoraan lähetykseen. Varsinkin Tea raivostui toden teolla kuultuaan asiasta.

– Täh? Suoraa lähetystäkin?! V**tu mua ei naurata yhtään! Voi v**tu mua ärsyttää. Siis just kun olin meikkaamassa. Mä olisin ollut ihan just valmis. Mä oon ainakin ihan raivona. Jos olis ollut joku maanantai niin ei olisi kiinnostanut, mutta tää on vähän liikaa mulle, Tea raivosi.