BB-asukas matki ”pizzakuskin” puhetyyliä – syyllistyi sääntörikkomukseen?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon säännöissä kielletään monien muiden asioiden lisäksi myös muiden kielien puhuminen. Talossa saa nimittäin puhua ainoastaan suomea, paitsi mahdollisen vaihtoasukkaan ollessa talossa. Viime yönä säännöt puhuttivat jälleen asukkaita.

Hieman puolenyön jälkeen asukkaat keskustelivat keittiön pöydän ääressä, kun Jouko leikkeli samalla appelsiinia veitsellä palasiksi. Yllättäen hän ryhtyi naurattamaan muita asukkaita matkimalla ”hoonolla soomella” pizzakuskimaista puhetyyliä. Mieleen tuli elävästi esimerkiksi taannoinen hittikappale Mitä sinä sanoa?

Isoveli ilmoitti kuitenkin nopeasti, että Jouko syyllistyi sääntörikkomukseen. Asukkaille oli hieman epäselvyyttä, että oliko syynä Joukon puhetyyli vai appelsiinin leikkeleminen.

– Ei hän se nyt sitä ollut, vaan se oli toi mun pyhetyyli, Jouko totesi.

– Voi olla kyllä, et se oli siitä pilailemisesta, Tomi komppasi.

– Mä vaan matkin mun esi-isää. Eihän sen nyt väärin ole?! Jouko ihmetteli.