Näinkin nainen voi pitää seksielämänsä loistokunnossa

Lifestyle · Neea Jokinen

Naistenlehdissä nähdään usein artikkeleita muun muuassa miesten seksihaaveista ja -paljastuksista. Uros ei välttämättä uskalla kertoa seksikumppanilleen, mikä kiihottaa häntä sängyssä. Nyt miehet ovat paljastaneet Cosmopolitan-lehdelle outoja ja intiimejä mieltymyksiään.

Jotkut miehet pitävät naisen kovakouraista käyttäytymistä seksin aikana hyvin kiihottavana. Jos kaksilahkeinen höpisee turhia rakastelun aikana, kaunotar voi asettaa kätensä miehen suulle hiljentääkseen hänet. Tukahduttava ele saattaa tehdä miehestä entistä jäykemmän.

Monet naiset litkivät yökerhoissa sokerisia ja makeita drinkkejä. Kaikki miehet eivät kuitenkaan pidä sitä kovinkaan seksikkäänä, sillä jotkut urokset rakastavat neitokaisissa ”äijämäistä” tyyliä. Olutta, vodkaa tai tequilaa juova nainen on urosten mielestä kiihottava näky.

Penkkiurheilua harrastavat naiset ovat miesten mielestä houkuttelevia. Komistusten mielestä on miellyttävää katsoa, kun heidän rakkaansa antautuu täysillä vauhdikkaan lätkämatsin pariin. Epäonnistuneista laukauksista tuohtuva nainen saa miehen uppoutumaan tuhmiin ajatuksiin.

Videopelien tai töiden parissa vapaa-aikansa viettävien miesten mielestä on kiihottavaa, jos nainen tarjoilee heille välipalaa keskittymistä vaativien puuhien aikana. Nainen saa työtä ahertavan miehen todella tyytyväiseksi esimerkiksi kerrosvoileivällä.

Kaksilahkeisten sukukalleuksissa kihelmöi, jos nainen päättää ennen töihin lähtöä tehdä lyhyen visiitin sänkyyn kultansa kanssa. Työpäivää varten ehostautunut kaunotar saattaa miehensä nautinnon huippuun pikaisella ja odottamattomalla aamuseksillä.

Ihostaan hyvää huolta pitävä nainen ei mene koskaan nukkumaan meikit kasvoillaan. Meikinpoistoaineen voi kuitenkin joskus unohtaa ennen sänkyyn menoa, sillä joidenkin miesten mielestä tuhrusilmäinen nainen on seksikäs näky. Urosten mukaan hieman levinnyt ripsiväri tekee neitokaisesta salaperäisen viettelevän.