Nicole Coco Austin makoili rennosti sohvalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt härskeistä poseerauksistaan tunnettu kurvitar on julkaissut uuden otoksen Twitter-blogissaan. Kyseinen kuva ei jätä paljoakaan katsojan mielikuvituksen varaan, sillä siinä muhkeapovinen realitytähti esittelee rintavarustustaan aivan liian pieniksi jääneissä bikineissä. Asustus luo Cocolle kaksi rintavakoa, kun hänen povensa pursuaa ulos sekä liivien ylä- että alapuolelta.

– Tissi-tiistai! Kiittäkää rintojen alla olevaa vakoa. Aamen, kirjoitti Coco kuvan yhteyteen.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.