Simon Cowell paljasti: ”Pidän Britney Spearsin tisseistä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Suorasukaisena pidetty mies on nyt kommentoinyt X Factor -tuomarikollegaansa Britney Spearsia varsin rohkealla tavalla. Viihdemoguli avasi sanaisen arkkunsa Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa ja ylisti leikkimielisesti tähden rintavarustusta. Britneyn piti arvata ohjelmassa mikä osa hänestä oli Simonin mielestä seksikkäin, ja neito veikkasi kohteliaasti käsiään.

Cowell heittäytyi kuitenkin astetta riettaammaksi ja tokaisi suoraan pitävänsä kaunottaren ”tisseistä”. Flirttaileva pari kertoi myös ”rakastuneensa” toisiinsa, kun Cowell otti ensimmäistä kertaa poptähteen yhteyttä kysyäkseen tätä tuomarison jäseneksi. Molemmat kertoivat yllättyneensä positiivisesti, sillä kumpikin oli toisen mielestä paljon mainettaan mukavampi.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.