Alhainen rikos: Hoitaja varasti kuolleelta 7 000 euroa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Ikääntyneet ihmiset joutuvat harmillisen usein varkaiden uhreiksi esimerkiksi heikon liikuntakyvyn tai näön takia. Monet kotisiivojat ovat jääneet kiinni vanhusten rahojen varastamisesta. Nyt eräs sydämetön vanhustenhoitaja on jäänyt kiinni törkeästä varkaudesta.

Boca Home Health -hoitokodissa työskennellyt Kathleen Barrett nimittäin varasti kuolleelta mummolta 9.000 dollarin, eli noin 7.000 euron, edestä koruja. Nainen hoiti Joanne Irving -nimistä mummoa hänen kuolemaansa saakka.

Edesmenneen vanhuksen Donald-poika teki rikosilmoituksen, kun hän huomasi äitinsä arvokkaiden korujen kadonneen. Poliisit saivat tutkimusten myötä selville, että Kathleen Barrett oli vienyt korut panttilainaamoon. Nainen myönsi varkauden ja kertoi käyttäneensä rahat ruokaostoksiin sekä laskujen maksamiseen. Häntä syytetään nyt törkeästä varkaudesta.