Nelly Furtado hämmästytti: ”Kuuluin mafiajengiin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu R&B-laulajatar Nelly Furtado tunnetaan hittibiiseistään Promiscuous, Maneater, Say It Right ja All Good Things. Neitokainen piti taannoin kolmen vuoden tauon musiikkiuraltaan keskittyääkseen perhe-elämäänsä.

Nyt 33-vuotias Nelly Furtado paljasti olleensa lukiovuosinaan erään jengin jäsen. Portuguese Mafia -nimellä tunnetussa jengissä pyörinyt poppari oli nuorempana kapinallinen, ja hän muun muuassa kuokki bileisiin jengikavereidensa kanssa. Hän sai kuitenkin lähtöpassit jengistä hieman erikoisen syyn takia.

– Kuuluin jengiin. Olimme erikoistuneet bilekuokkimiseen ja kivien heittämiseen. Minut heitettiin ulos jengistä, koska en pystynyt rikkomaan ikkunoita heikoilla kivenheitoillani, Nelly Furtado kertoi live-lehdelle.

Poppari kertoi lehtihaastattelussa hurjan tarinan uransa alkuvaiheilta. Nelly Furtado oli esiintymässä New Orleansissa, kun hän yhtäkkiä putosi kolmen metrin matkan keikkalavalta maahan. Naisen mukaan hän luuli kuolevansa, sillä hän on loukkaantui rajusti rytäkässä.

Nelly Furtado nousi ensimmäisen kerran hittilistoille jo 2000-luvun alussa, mutta tuolloin megamenestys sai vielä odottaa. Muutama vuosi myöhemmin hän palasi musiikkimarkkinoille ja vuoden 2006 Loose-levy olikin sitten jo todellinen hittilevy. Timbalandin kanssa yhteistyössä tehdyltä levyltä lohkaistiin useita ykköshittejä. Heinäkuussa 2008 hän avioitui salaa ääniteknikko Demacio ”Demo” Castellon kanssa. Naisella on Nevis-tytär entisen poikaystävänsä kanssa.