Metallisissa juomapulloissa piilee vaara: Pikkutyttö jäi kielestään jumiin pulloon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vanhemmat joutuvat usein puuttumaan jälkikasvunsa uteliaisiin puuhiin, sillä jotkut lapset muun muuassa pistävät poskeensa leluja tai muita vaarallisia esineitä. Nyt erään amerikkalaisen tytön uutisoidaan joutuneen sairaalaan juomapullon takia.

Georgiassa asuva kahdeksanvuotias Jayla Small oli tiistaina cheerleader-harjoituksissa. Juomatauko päättyi sairaalareissuun, kun hänen kielensä jumittui punaisen juomapullon sisälle. Joukkueen valmentajat yrittivät saada tytön kielen irti pullosta, mutta epäonnistuneiden yritysten jälkeen he soittivat hätänumeroon.

Kuva: Fox News

Ambulanssi saapui paikalle, mutta ensihoitajat eivät saaneet irrotettua juomapulloa. Jayla Small kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit olivat hämillään erikoisesta tapauksesta. Tytön turvonnut kieli yritettiin irrottaa muun muuassa tekemällä pulloon reikiä ja sahaamalla juomapulloa.

Lääkärit joutuivat viemään tytön leikkaussaliin, sillä Jayla Small oli tukehtua. Nukutuksen aikana he onnistuivat lopulta irrottamaan tytön suuhun jumittuneen juomapullon. Cheerleader-lapsi joutuu mahdollisesti puheterapiaan, koska erikoinen kieliepisodi aiheutti hänelle hermovaurioita. Tytön Shantay-äiti varoittaa muita vanhempia kyseisen metallisen juomapullon käytöstä, FOX5-kanava uutisoi.