Suosikkikoomikko auttoi koditonta – vei kotiinsa ja tarjoili aterian

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Vielä pari viikkoa sitten hänen kerrottiin viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta sitemmin koomikko on nähty jälleen uuden naisen seurassa.

Sydäntensärkijä on kuitenkin osoittanut olevansa kykeneväinen lähimmäisenrakkauteen. Russell Brand nähtiin poistumassa joogatunnilta Los Angelesissa, kun hän huomasi kodittoman miehen istumassa jalkakäytävällä. Tähti kysyi mieheltä tarvitseeko hän apua, johon Thomaksena esittäytynyt mies kertoi haluavansa hampurilaisen. Brand kuitenkin halusi viedä miehen kotiinsa ja tarjota tälle ravitsevamman aterian.

– Et sinä halua mitään sellaista roskaa. Tule käymään kotonani niin saat oikeaa ruokaa ja pääset peseytymään, koomikko kertoi Thomakselle.

Internetissä liikkui äskettäin perättömiä huhuja, joiden mukaan 37-vuotias tähti olisi kuollut Sveitsin Alpeilla. Russell Brand kuitenkin kiisti nopeasti huhut Twitterissä, ja tyylilleen sopivasti hän heitti aiheesta vitsiä. Mies totesikin Twitter-blogissaan perienglantilaiseen tyyliin, että on parempi peruuttaa tehty maitotilaus. Kyseissä maassa maitomies toimittaa nimittäin maidot suoraan kotiovelle.