Selena Gomez esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensi vuonna valkokankailla nähdään odotettu Spring Breakers -elokuva, jonka päätähtiä ovat nuoret näyttelijäkaunottaret Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson ja Rachel Korine. Entiset teinitähdet esiintyivät vastikään Venetsian filmifestivaaleilla, jossa elokuva esitettiin ensimmäisen kerran.

Nyt 20-vuotias Disney-kaunotar Selena Gomez ikuistettiin nauttimassa auringosta sinisissä tuubibikineissä. Tummahiuksinen tähti vietti vapaapäiväänsä jäätelöä syöden ja vartaloaan paahtaen. Gomez ei näyttänyt välittävän puskissa piileskelleistä paparazzeista.

Spring Breakers -elokuva kertoo biletystä rakastavista lukiotytöistä, jotka joutuvat kaltereiden taakse epäonnistuneen ryöstöyrityksen takia. Valehtelevat viettelijät -sarjastakin tunnettu Ashley Benson paljasti äskettäin, että elokuvan ohjaaja Harmony Korine ei halunnut näyttelijättärien laihtuvan kuvauksia varten. Mies halusi nuorten naisten kroppien näyttävän hieman pulleilta, sillä kukaan jatkuvasti alkoholia litkivä ei ole täydellisessä kunnossa.