BB-asukkaille rangaistus – Annea ei poisteta talosta

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Big Brother -asukas Anne meni juovuspäissään rikkomaan törkeästi talon sääntöjä, kun hän riisui Markuksen housut ja työnsi päänsä tämän jalkoväliin. Aikaisemmilla tuotantokausilla asukas on poistettu talosta vastaavasta teosta.

Tänään tuotanto kuitenkin ilmoitti Iltalehdelle, että Annea ei poisteta talosta. Sääntöjä tulkitaan siis nyt toisin kuin aiemmin. Asukkaille on kuitenkin tänään määrätty rangaistukseksi päiväunikieltoja, ja tuoreimman niistä saivat Teija ja Katarina. Aikaisemmasta kiellosta huolimatta nukkuneen Teijan takia myös Katarina joutui nyt kiellon piiriin Teijan valitessa hänet rangaistuksen saajaksi.

– Kun menin pötköttelemään, niin se katsotaan nukkumiseksi. Mun valitsema henkilö joutuu nyt kärsimään päiväunikieltoa. Mä valitsin sut Katarina, kun sä oot joka tapauksessa leipomassa noita sämpylöitä. Tää ei ole kosto, vaan sä oot kolme viikkoa ollut aika paljon nukkumassa ja me halutaan nähdä sua enemmän. Vähän kiistanalaiseksi jäi tuo nukkuminen, mutta Isoveli katsoi sen nyt näin, Teija perusteli valintaansa.

Asiasta kuultuaan Katarina haki makuuhuoneesta pyyhkeen ja suuntasi kuntosalille. Siellä hän peitti päänsä pyyhkeellä ja nyyhkimisestä päätellen purskahti ilmeisesti itkuun pyyhkeen alla.