Suosittu popkaunotar ajaa päänsä kaljuksi – tekee hyvää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita, joista tunnetuimpia ovat Price Tag ja Domino. Hän joutui kesällä negatiivisiin otsikoihin, kun amerikkalainen Loomis & The Lust -yhtye syytti tähteä lauluvarkaudesta.

Nyt persoonallisesta pukeutumisestaan tunnettu Jessie J paljasti faneilleen tekevänsä pian rajun muodonmuutoksen. Brunette aikoo nimittäin ajaa päänsä kaljuksi ja lahjoittaa kutrinsa hyväntekeväisyyteen. Naisen mukaan fanit voivat seurata hänen hiustenleikkuutaan livenä ensi vuoden maaliskuussa BBC-televisiokanavalla.

– Olen NIIN iloinen siitä, että saan vihdoin vahvistaa tämän asian. Aion ajaa pääni kaljuksi LIVENÄ teidän kaikkien silmien edessä maaliskuussa vuonna 2013 Nenäpäivä-juhlan kunniaksi, Jessie J kirjoitti Twitter-blogissaan.

Laulajatähden uutisoitiin äskettäin herättäneen erään auto-onnettomuuteen joutuneen pikkutytön koomasta. Jessie J lauloi Tyla-nimiselle tytölle Rainbow-kappaleen ja istui hänen sairaalavuoteen vierellä puolen tunnin ajan. Läsnäolon uskotaan vaikuttaneen tytön parantumiseen, sillä vain muutama tunti popparin visiitin jälkeen Tyla Atkin alkoi puhumaan ja laulamaan.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muuassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin äskettäin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon.