NCIS-sarjassa seksikäs takaa-ajokohtaus – tietenkin bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

NCIS: Los Angeles -televisiosarja on saavuttanut Suomessakin jo vankan katsojakunnan. Poliisisarjan pääosissa nähdään muun muassa Chris O’Donnell ja LL Cool J. Sarjan naiskauneudesta vastaa portugalilainen näyttelijätär Daniela Ruah.

Nyt kyseinen 28-vuotias neitokainen on ikuistettu seksikkäisiin paparazziotoksiin televisiosarjan kuvauksissa. Tähti kuvattiin juoksemassa Venice Beachilla bikiniyläosassa ja minimittaisissa shortseissa. Daniela Ruah kuvasi nimittäin takaa-ajokohtausta, jossa hänen agenttihahmonsa Kensi Blye ottaa kiinni roistoa.

NCIS: Los Angeles -televisiosarja kertoo Naval Criminal Investigative Service -poliisiyksikön tekemistä tutkimuksista. Kolme kautta nähnyt ohjelma on saavuttanut suurta katsojamenestystä, joten sitä jatketaan vielä neljännelle tuotantokaudelle. NCIS: Los Angeles on supersuositun NCIS Rikostutkijat -ohjelman spin-off -sarja.