Kurvikas julkkiskokki: ”Yhdistän laihtumisen kuolemaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksista. Neitokainen on saavuttanut ylistystä kurvikkaan vartalonsa vuoksi, vaikka viime aikoina hänen onkin uutisoitu kärsineen paino-ongelmista.

Nyt kulinaristiksi tunnustautunut kaunotar kertoo syyn sille, miksi hän pitää itsestään muodokkaana. Nigella Lawson on menettänyt monia läheisiään syöpäsairausten ansiosta, ja hän kertookin assosioivansa laihuuden aina kuolemaan. Äskettäin hoikistunut tähti ei laita liika painoarvoa kiinteytymiselleen.

– Tulen aina olemaan sellainen ihminen, jonka paino menee ylös ja alas. En yhdistä hoikkuutta terveyteen kuten muut ihmiset, koska olen nähnyt niin monien ihmisten laihtuvan ja sitten kuolevan, kertoi Nigella Lawson Radio Times -ohjelmassa.

52-vuotias Nigella Lawson on julkaissut useita ruoanlaittoa käsitteleviä teoksia. Hänet tunnetaan flirttailevasta tv-juontamisestaan. Lawson onkin saanut vuosien saatossa tittelin ”ruokapornon kuningatar”, koska hän ei häpeile nauttia aistikkaasti laittamastaan ruoasta.