Urheilufani sikaili katsomossa – suuseksieleet suoraan lähetykseen

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheilufanien tiedetään olevan fanaattisia ihailemansa lajin suhteen, ja usein soveliaan käytöksen raja onkin veteen piirretty. Nyt eräs baseball-fani on aiheuttanut hämmennystä ottelussa rivoilla eleillään.

Kuva: YouTube

Katsomossa istuva mies näyttää verkkovideolla innostuneen lajista hieman liikaakin. Hän tekee nimittäin pelaajille suuseksiin viittaavia eleitä. Fani kannustaakin baseball-pelaajia härskeillä eleillä, jotka näyttävät vain pahenevan ottelun kuluessa.

Urheiluintoilijan rivoilu herättää huomiota ottelussa. Hän sattuu olemaan katsomossa aivan pelaajien kotipesän tuntumassa, minne suurin osa pelin seuraajien huomiosta kiinnittyy. Mies ei näytä häpeilevän toimintaansa, ja lopulta hänet heitettiin ulos stadionilta.