Simon Cowell sivalsi rajusti: ”Demi on epäonnistunut Disney-tuote”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa nähtiin eilen odotetun X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden avausjakso. Tuomaripenkin takana istuvat tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Heidän huhutaan jatkavan työpestiään myös kolmannelle tuotantokaudelle.

Nyt ökyrikas viihdemoguli Simon Cowell kertoi haastattelussa olevansa todella ylpeä tuomarikollegastaan Demi Lovatosta. Miestähden mukaan 19-vuotias teinitähti ansaitsee ylistystä, koska hän on puhunut avoimesti vieroitushoidostaan ja syömishäiriöistään. Cowellin mielestä on upeaa nähdä, kuinka Lovato on kääntänyt elämänsä ympäri.

– Pidän siitä, että Demi on ikään kuin epäonnistunut Disney-tuote. Hän ei kuitenkaan lannistunut, vaan selvitti ongelmansa. Demi on nykyään vahvempi kuin koskaan, Simon Cowell kertoi YoungHollywood-sivustolle.

Demi Lovatolla on kokemuksia huumeiden- ja alkoholinkäytön kanssa. Neitokainen on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan, ja hän hakeutui vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.