Tältä Britney Spearsin lauluääni oikeasti kuulostaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spears herätti äskettäin huomiota kieltämällä kaikki alkoholijuomat ohjelman kuvauspaikan takahuoneesta.

Nyt neitokaisen lauluääntä on kuultu X Factor -kilpailun takahuoneessa, jossa poppari esitti onnittelulaulun tuomarikollegalleen L. A. Reidille. Harvoin A cappellana julkisesti laulava Britney Spears saapui tilaan täytekakku käsissään, ja meni tummaihoisen tuomarin luokse herttaisesti laulaen. Reid otti onnittelut ihastuneesti vastaan.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.